Daska za peglanje – Exclusive black

4.385,00 RSD

Daska za peglanje „Exclusive“ je izuzetno kvalitetan proizvod koji će vam olakšati svakodnevno peglanje. Sa svojim brojnim prednostima, ova daska pruža udobnost, stabilnost i efikasnost tokom procesa peglanja.

Dodaj na listu želja
Šifra: 13614 Kategorije: , ,

Glavne karakteristike daske za peglanje „Exclusive“ su:

  1. Kvalitetne boje i dizajn: Daska za peglanje „Exclusive“ dolazi u raznovrsnim bojama, što će vašu rutinu učiniti prijatnijom. Elegantan dizajn će se lepo uklopiti u vaš prostor i doprineti estetskom izgledu vašeg okruženja.
  2. Stabilna konstrukcija: Daska za peglanje „Exclusive“ ima izdržljivu i stabilnu konstrukciju koja pruža sigurno i čvrsto držanje tokom peglanja. Metalni okvir i nogare pružaju pouzdanu osnovu koja će omogućiti bezbrižno peglanje.
  3. Lagana za rukovanje: Sa svojom optimizovanom težinom, ova daska za peglanje je laka za rukovanje. Njen dizajn omogućava jednostavno podizanje i premeštanje po potrebi, što olakšava postupak peglanja različitih delova odeće.
  4. Podesiva visina: Daska za peglanje „Exclusive“ ima podesivu visinu koja će vam omogućiti prilagođavanje nivoa daske prema vašoj visini. Time ćete moći da postignete ergonomski ispravan položaj prilikom peglanja, čime ćete smanjiti napor i umor.
  5. Glatka presvlaka: Gornja površina daske je prekrivena glatkom presvlakom koja omogućava neometano klizanje pegle po tkanini. Ova presvlaka štiti vašu odeću od oštećenja i omogućava vam da postignete profesionalno opeglanu odeću.

Daska za peglanje „Exclusive“ je savršen izbor za one koji traže kvalitetan proizvod koji nudi stabilnost, jednostavno rukovanje i lep dizajn. Uz ovu dasku, uživaćete u bržem i efikasnijem peglanju vaše odeće. Bez obzira da li peglate svakodnevno ili povremeno, daska za peglanje „Exclusive“ će vam pružiti izvanredno iskustvo i izvanredne rezultate.

Masa 5,1 kg
Dimenzije 142 × 38 × 90 cm
Brend

Boja

Materijal

Čelik i iverica

Bar kod

7315549400406

Ocene korisnika

5 zvezda 0 0 %
4 zvezde 0 0 %
3 zvezde 0 0 %
2 zvezde 0 0 %
1 zvezda 0 0 %

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “Daska za peglanje – Exclusive black”

Najprodavanije