Prvi koraci

Kada smo počinjali, davne 1992. godine, ponuda proizvoda za domaćinstvo na našem tržištu bila je više nego ograničena. Mogli ste da birate između nešto malo stvari izuzetno niskih cena sa isto takvim kvalitetom, ili još manje kvalitetnih proizvoda po astronomskim cenama.

Naša vizija

Tada smo započeli ostvarivanje svoje vizije – da budemo prisutni u svim domovima, kao prvi izbor svakog ko ceni udobnost svakodnevnog življenja.

Proizvodi koje stalno koristimo, te sitnice koje nam olakšavaju svakodnevicu, trebalo bi ujedno i da je ulepšavaju. Treba da budu inventivne u svojoj funkcionalnosti i privlačne u svojoj lepoti. Samo na taj način prostor za stanovanje zaista postaje dom.

Naše vrednosti

Ovaj pristup se pokazao kao veoma uspešan. Naši poslovni partneri, kako proizvođači tako i kupci, a i krajnji korisnici, prepoznali su kompanijske vrednosti kao iskrene i autentične. Na osnovu toga decenijama gradimo čvrste poslovne odnose bazirane na poverenju i zajedničkom napretku. Stalni rast koji beleži kompanija koristimo za dopunjavanje asortimana i proširenje ponude kompletno novim proizvodima, naročito tehnološki naprednijim.

Naša misija

Naša suštinska misija je da svakome omogućimo da lako priušti sebi da u svom domu ima sve što je neophodno za jednostavno i lako održavanje, a da pri tom krasi prostor. Stoga su naši proizvodi produkt savremenih tehnoloških rešenja, moderno dizajnirani i imaju savršen odnos cene i kvaliteta.

Naš brend

Vrhunac naših nastojanja da tržištu ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta i dizajna je pokretanje sopstvenog brenda. Opera je brend koji treba da odgovori na sve zahteve modernog potrošača, pre svega da naprednu funkcionalnost prati i očaravajući dizajn.

Put u budućnost

Ovako pripremljeni otvaramo vrata regiona, a u projekcijama je i ceo kontinent. Bezmalo tri decenije poboljšanja kvaliteta svakodnevnog života obogatile su nas znanjem i iskustvom neophodnim za ovaj poduhvat. Budite uz nas na njemu. Ostanite sa nama da nastavimo i proširimo saradnju, ili nam se priključite i započnite sa nama put ka lepšoj svakodnevici.

Naši klijenti